O nama

Redox je mlada porodična firma koju razvijamo od 2020. godine i od tada beležimo konstantan rast, kako po broju klijenata tako i u asortimanu robe i usluga.

Godinama iza nas stekli smo veoma dobro iskustvo u auto industriji. Tako smo postali ponosni prodavci poznatog svetskog brenda za ulja i maziva "Gazpromneft", distributeri domaćeg proizvođača guma "Tigar", kao i ovlašćeni servis najveće fabrike akumulatora u Rusiji "Akom".

Najviše nas ljudi pamte po brzini i efikasnom poslovanju, po korektnim cenama i prijateljskom odnosu koji gajimo prema mušteriji. Takođe, zbog vaših potreba postali smo i jedina prodavnica u gradu koja ima svoju "mobilnu prodaju akumulatora" i radimo po principu danas za danas (danas pozoveš i u istom danu ti dolazi majstor i montira novi akumulator).

Možemo da se pohvalimo i time što smo odgovorni prema životnoj sredini, vršimo otkup akumulatora "staro za novo" i samim tim sprečavamo da se opasan otpad neadekvatno odlaže. Zbog ozbiljnosti današnje globalne situacije u očuvanju životne sredine, mi sve to radimo u skladu sa zakonom i dozvolama "Ministarstva za zaštitu životne sredine".

Na kraju, naša misija je da kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo isporučimo za kratko vreme, po prihvatljivim cenama. Naša zajednička misija je očuvanje životne sredine, borba sa porastom cena i sve više prisutnim nedostatkom slobodnog vremena. Pogledajte ovde šta drugi kažu o nama.

servis akumulatoraservis akumulatoraservis akumulatoraservis akumulatora

Kontakt

FILIP STOJANOVIĆ PR ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA REDOX BEOGRAD,

MB: 65836467, PIB: 112048187